hANNA LESKELÄ

FYSIOTERAPEUTTI, OHJAAJA

Liikuntapalvelut


Viikkotunnit

Maanantaisin
19.00-20.00 PhysioPilates  TÄYNNÄ
20.00-20.45 FasciaMethod

Tunnit pidetään Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalolla
Päivitetty 26.9.2023

Vaihtoehdot sarjakorteista näet hinnastosta

PhysioPilates

Pilates on alun perin Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Se perustuu kehonkeskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä lihaksia.

Pilatesmenetelmä sopii niin tavalliselle liikkujalle kuin urheilijallekin. Sen avulla on mahdollista oppia käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat.
 
PhysioPilates on liikuntaa, jossa pilatesharjoitteluun on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. Ohjaajana toimii PhysioPilates -koulutuksen saanut fysioterapeutti. PhysioPilates -ohjaaja osaa antaa yksilöllistä ohjausta huomioiden asiakkaan tuki- ja liikuntaelinvaivat.

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kokonaisvaltainen kehonhuoltomenetelmä, jossa yhdistyvät toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu sekä turvallinen faskiakäsittely pallolla.

Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Harjoittelu on rauhallista, laaja-alaista, täysiä nivelten liikeratoja hyödyntävää.

FasciaMethod- tunti soveltuu kaikille ja kaiken ikäisille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti sekä edistää hyvinvointiaan. Tunti päättyy aina loppurentoutumiseen.

VAHVISTU
VIRKISTY
NOTKISTU

Yhteystiedot


Hanna Leskelä

Fysioterapeutti
Kinestetiikkakouluttaja
LCAF Certified Coach
PhysioPilates -ohjaaja
FasciaMethod -ohjaaja

hanna@hannaleskela.fi
041 501 8200

Ota yhteyttä